Naša poruka dragim kupcima

**Dobrodošli u Planfeedo, dom tvornice vrhunske hrane za pse!**

Naša tvrtka, Planfeed d.o.o., s ponosom proizvodi premium i superpremium kvalitetu hrane za pse, sa sjedištem u Virovitici, Hrvatska. Razumijemo da postoji nekoliko pitanja i sumnji u vezi s našim proizvodima, te želimo pružiti transparentne informacije kako biste donijeli informirane odluke o prehrani vaših ljubimaca.

**Kvaliteta iz Hrvatske:**
Naša hrana za pse proizvodi se s ljubavlju i pažnjom u Hrvatskoj, koristeći najkvalitetnije sastojke. Ponosno ističemo da čak 95% sastojaka koje koristimo dolazi iz domaćih izvora. Odlučili smo se za domaću proizvodnju kako bismo osigurali kontrolu kvalitete i podržali lokalne poljoprivrednike.

**Kontrola kvalitete:**
Razumijemo da su žitarice jedna od točaka koje mogu izazvati zabrinutost, ali želimo istaknuti da svaki sastojak u našoj hrani pažljivo biramo radi ravnoteže i potpunosti prehrane. Svi sastojci prolaze stroge kontrole kvalitete kako bismo osigurali da zadovoljavaju najviše standarde.

**Prilagođeno svakom psu:**
Važno je napomenuti da, iako se trudimo stvoriti hranu koja odgovara većini pasa, svaki pas je jedinstvena jedinka s vlastitim prehrambenim potrebama. Razumijemo da naša hrana ne može svakom psu jednako odgovarati, i uvijek smo otvoreni za pitanja i razgovore kako bismo pružili najbolju moguću podršku.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Hvala vam što ste odabrali Planfeedo - gdje briga o vašim ljubimcima dolazi prva!

Domaća proizvodnja

Sva naša hrana proizvodi se u Hrvatskoj, u gradu Virovitici isključivo prema našoj recepturi i ekskluzivno za nas.

Vršimo dostavu

Vršimo dostavu na Vašu adresu unutar 3-8 radnih dana.