Naša poruka dragim kupcima

**Dobrodošli u Planfeedo, dom tvornice vrhunske hrane za pse!**

Naša tvrtka, Planfeed d.o.o., s ponosom proizvodi premium i superpremium kvalitetu hrane za pse, sa sjedištem u Virovitici, Hrvatska. Razumijemo da postoji nekoliko pitanja i sumnji u vezi s našim proizvodima, te želimo pružiti transparentne informacije kako biste donijeli informirane odluke o prehrani vaših ljubimaca.

**Kvaliteta iz Hrvatske:**
Naša hrana za pse proizvodi se s ljubavlju i pažnjom u Hrvatskoj, koristeći najkvalitetnije sastojke. Ponosno ističemo da čak 95% sastojaka koje koristimo dolazi iz domaćih izvora. Odlučili smo se za domaću proizvodnju kako bismo osigurali kontrolu kvalitete i podržali lokalne poljoprivrednike.

**Kontrola kvalitete:**
Razumijemo da su žitarice jedna od točaka koje mogu izazvati zabrinutost, ali želimo istaknuti da svaki sastojak u našoj hrani pažljivo biramo radi ravnoteže i potpunosti prehrane. Svi sastojci prolaze stroge kontrole kvalitete kako bismo osigurali da zadovoljavaju najviše standarde.

**Prilagođeno svakom psu:**
Važno je napomenuti da, iako se trudimo stvoriti hranu koja odgovara većini pasa, svaki pas je jedinstvena jedinka s vlastitim prehrambenim potrebama. Razumijemo da naša hrana ne može svakom psu jednako odgovarati, i uvijek smo otvoreni za pitanja i razgovore kako bismo pružili najbolju moguću podršku.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice. Hvala vam što ste odabrali Planfeedo - gdje briga o vašim ljubimcima dolazi prva!

Domestic production

All our food is produced in Croatia, in the town of Virovitica, exclusively according to our recipe and exclusively for us.

Delivery

We deliver products to your address within 3-8 working days.